home design 800x400

Πράσινο φως πήρε η ανάπλαση στο Κρανίδι

Εντάχθηκε προς χρηματοδότηση, από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, μελέτη ανάπλασης στο Κρανίδι.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πράσινο φως πήρε η ανάπλαση στο Κρανίδι

Η πρόταση χρηματοδότησης – μελέτης, η οποία αφορά αναπλάσεις δημοτικών οδών στην Κοινότητα Κρανιδίου, πήρε το πράσινο φως, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος. Η πρόταση λοιπόν αυτή με ποσό 49.400,99 ευρώ, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από τη Μ.Ο.Δ. Το μεγάλο έργο ανάπλασης ξεκινά να μελετηθεί με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της περιοχής. Ο δήμαρχος διαβεβαιώνει πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το έργο να μην καθυστερήσει.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Γεωργόπουλου:

«Αφοσιωμένοι στους στόχους μας και με αποφασιστικότητα για το καλύτερο του τόπου μας, προχωράμε για να αλλάξουμε πολλά, ώστε η εικόνα του Δήμου μας, να εκσυγχρονιστεί και να αναβαθμιστεί.

Με στόχο και σκοπό τα παραπάνω, μια προσπάθεια – πρόταση μελέτης, εντάχτηκε προς χρηματοδότηση από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως είχαμε ανακοινώσει στις 02.07.2021 (Κοινόχρηστοι χώροι με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.), καταθέσαμε έπειτα από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, πρόταση χρηματοδότησης – μελέτης, η οποία αφορά αναπλάσεις δημοτικών οδών στην Κοινότητα Κρανιδίου, στην πρωτεύουσα του Δήμου μας.

Η πρόταση μας λοιπόν αυτή με ποσό 49.400,99 ευρώ, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από τη Μ.Ο.Δ.

Ένα μεγάλο έργο ανάπλασης λοιπόν ξεκινά να μελετηθεί. Από πλευράς μας για ακόμα μία φορά θα «τρέξουμε», ώστε να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα παραπάνω».

Σχόλια

Exit mobile version