Home design
home design

Χαμός σε γάμο στην Πάτρα: Ο αδερφός του γαμπρού χόρευε και φιλιόταν με όλους ενώ είχε κορωνοϊό

Όπου φύγει φύγει οι καλεσμένοι μόλις έμαθαν τι συμβαίνει, αφού πρώτα είχαν αγκαλιαστεί, φιληθεί και χορέψει κανονικά με τον πάσχοντα.

Χαμός έγινε σε ένα γάμο στην Πάτρα όταν οι καλεσμένοι πληροφορήθηκαν πως ο αδερφός του γαμπρού, ο οποίος ήταν κανονικά παρών στην τελετή και τη δεξίωση, είχε κορωνοϊό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην εκκλησία όλοι τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες.

Ωστόσο, στη δεξίωση που έγινε σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής, οι περίπου 150 καλεσμένοι πέταξαν τις μάσκες και ξεκίνησε το γλέντι.

Σύμφωνα με μαρτυρία καλεσμένης, που μίλησε στην εφημερίδα, κάποια στιγμή έμαθε πως ο αδερφός του γαμπρού είχε κορωνοϊό και ήταν ασυμπτωματικός.

Όπως περιγράφει, «ο ασθενής με Covid-19 χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες».

Τόσο η ίδια, όσο και άλλοι καλεσμένοι, όταν πληροφορήθηκαν για το γεγονός αυτό αποχώρησαν.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Το άρθρο δεν αναφέρει τίποτα για τη συνέχεια του επεισοδίου, ως οφείλει.
    Έγινε καταγγελία στις αρχές ώστε να υπάρξουν οι δικαστικές ποινές που ορίζει ο νόμος για τη διασπορά του κοροναϊού στον φορέα, στην οικογένεια που λογικά γνώριζε κι επέτρεψε την παρουσία του, στον καταστηματάρχη που επέτρεψε την εκδήλωση κατά παράβαση των μέτρων ασφαλείας, των παρισταμένων που κι αυτοί συμμετείχαν με τη θέλησή τους στον κίνδυνο διασποράς;
    Αν δεν καταλάβουμε πως εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι της μοίρας μας, οι δημιουργοί της τύχης μας, προκοπή δεν κάνουμε! Θα κλαίμε για τα παθήματά μας αλλά μαθήματα δεν παίρνουμε και μυαλό δεν βάζουμε…

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis