home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΛακωνία

Λακωνία: Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 18.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, (9) περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ευρώτα και Σπάρτης. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (10.9.2021) το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης με συνδρομή της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 18 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά το χρονικό διάστημα από την 7.9.2021 έως και την 9.9.2021, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ευρώτα και Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά:

● 8 περιπτώσεις κλοπών σε αντλιοστάσια – γεωτρήσεις και

● 1 περίπτωση κλοπής σε θερμοκήπιο

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικίες τους και παραπλήσιους χώρους αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μερικώς καμένα τμήματα καλωδίων, καθώς και πλαστικών περιτυλιγμάτων αυτών.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χάλκινα καλώδια, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 18.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι ανωτέρω θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button