home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Αίγιο: Νεκρός από τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας

Το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων - Τραυματισμένη ανασύρθηκε η σύζυγός του

Από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, όπου κατέληξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου στην Αχαΐα, ανασύρθηκε νεκρός ο 77χρονος Θεόδωρος Ψαρράκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φωτιστικών που εδρεύει στον Πειραιά, με καταγωγή από την Φτέρη Αιγιαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο. Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε περίπου στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (09-09-2021), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, εξετράπη της πορείας του.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχε φυσιολογική λειτουργία στην καρδιά του, στον εγκέφαλο του αλλά και στους πνεύμονες του. Εντοπίστηκαν κακώσεις σε αυχένα και θώρακα, που δείχνουν πως αιτία θανάτου ήταν το δυστύχημα.

Η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε καλή σταθερή κατάσταση

Φωτογραφία: kalavrytanews.gr

Ο επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, όπου επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Με πληροφορίες από pelop.gr & kalavrytanews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button