home design

Δερβενάκια: Το ακριβό τζιπ ήρθε τούμπες στο δρόμο- Εγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες

Το τετρακίνητο αυτοκίνητο – σύμφωνα με περαστικούς – βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα ανάποδα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα, ώστε να συγκρουστεί μαζί τους

Τούμπες στην άσφαλτο κατέληξε το ακριβό τζιπ, το απόγευμα της Κυριακής, με τους δύο επιβάτες να γλιτώνουν από θαύμα με μικροεκδορές, στην παλιά εθνική οδό Άργους – Κορίνθου, κοντά στα Δερβενάκια.

Το τετρακίνητο αυτοκίνητο – σύμφωνα με περαστικούς – βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα ανάποδα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα, ώστε να συγκρουστεί μαζί τους.

Οι οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων σταμάτησαν και βοήθησαν τους δύο επιβαίνοντες να απεγκλωβιστούν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο σπάζοντας το μπροστινό τζάμι. Οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν στο δρόμο με μικρογρατσουνιές και περπατούσαν δείχνοντας ότι είναι καλά στην υγεία τους. Λίγο αργότερα έφτασε το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Άργους.

Το περίεργο ατύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στις 6.15 περίπου. Η τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και τις περίεργες συνθήκες που βρέθηκε το τζιπ ανάποδα στο οδόστρωμα.

Φωτογραφίες

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version