Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία – 6 συλλήψεις

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, χθες Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 το πρωί, στην περιοχή των δήμων Βέλου – Βόχας και Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς των υφιστάμενων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν 29 άτομα, προσήχθησαν 7, ενώ συνελήφθησαν 6 άτομα, για τα κάτωθι αδικήματα:

Διαφήμιση
  • 3 άτομα, για στέρηση δελτίου ταυτότητας και
  • 3 άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης στην Κορινθία, βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαφήμιση

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version