home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αμαλιάδα: Βίαιοι, ένοπλοι και εχθροί του περιβάλλοντος

Συνελήφθη φυγόποινος με δύο καταδίκες. Οι ίδιοι αστυνομικοί έπιασαν ακόμη έναν, που κατηγορείται για παράβαση του Δασικού Κώδικα.
περιπολικό

Ζόρικος, ένοπλος και… εχθρός του περιβάλλοντος φαίνεται πως ήταν ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, την πρώτη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και τη δεύτερη για παράβαση του Δασικού Κώδικα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, καθώς του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και δυο μηνών.

Στην ίδια περιοχή και από τους ίδιους αστυνομικούς συνελήφθη και άλλος ένας φυγόποινος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας δασών και του Δασικού Κώδικα, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή 2.300 ευρώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis