home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΛακωνίαFeatured

Η Γη της Ελιάς: Σαρώνει η σειρά που εκτυλίσσεται στη Μάνη – Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της Κυριακής

Αμείωτο κρατά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η δραματική σειρά του Mega. Τι ποσοστά τηλεθέασης έπιασε στα δύο πρώτα επεισόδια. Δείτε το trailer.

Αμείωτο κρατά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η δραματική σειρά του Mega, «η Γη της Ελιάς» που γυρίζεται στη Μάνη. Χθες βράδυ προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο και η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στα ύψη.

Μετά τη σαρωτική πρεμιέρα, την εντυπωσιακή πορεία και την δεύτερη ημέρα προβολής της, η σειρά βρέθηκε για τρίτη μέρα στην πρώτη θέση, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο συνολικό όσο και στο δυναμικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα στο σύνολο σημείωσε 25,3% ενώ στο δυναμικό κοινό 22,5%.

Διπλό επεισόδιο την Κυριακή

Με ένα διπλό επεισόδιο έρχεται το βράδυ της Κυριακής Η Γη της Ελιάς, στην μικρή οθόνη.

Η Μυρτάλη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, η οποία τη συμβουλεύει να καταγγείλει την απόπειρα στην αστυνομία. Η Μυρτάλη, όμως, θέλει να συνεχίσει να ψάχνει για στοιχεία προτού αποκαλυφθεί στην οικογένειά της, γι’ αυτό και δέχεται την πρόσκληση του Αλέξη να την φιλοξενήσει σπίτι του, κρυφά από τη μητέρα του.

Ο Λυκούργος επιστρέφει στη Μάνη για να παρευρεθεί στην κηδεία του φίλου του και προσπαθεί να λογικέψει την Χάιδω σε σχέση με τη βεντέτα. Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Στάθη, με σκοπό να εντοπίσει το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο διπλό φονικό. Ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, αψηφώντας τις αντιρρήσεις του πατέρα του. Βλέπει τον Αλέξη να παίρνει τη Μυρτάλη από την παλιά της κρυψώνα και θορυβείται.

Οι κηδείες τού Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα βυθίζουν το χωριό σε νέο πένθος, ενώ, την ίδια στιγμή, ένας μυστηριώδης θάνατος λαμβάνει χώρα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι του χωριού. Η Μυρτάλη εμφανίζεται στην Αναστασία και ζητά τη βοήθειά της. Ο Αποστόλης καταλαβαίνει πως ο Δημήτρης βλέπει την Άννα ερωτικά και την προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά του. Ο Στέφανος, θολωμένος από τη ζήλια, εισβάλει στο σπίτι του Αλέξη και του ρίχνει γροθιά…

Η Μυρτάλη φροντίζει τα τραύματα του Αλέξη και νιώθει τρομερές τύψεις για τον καβγά, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί να την απομακρύνει από τον Στέφανο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button