home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νοσοκομείο Κορίνθου: 61 εργαζόμενοι σε αναστολή – Το κόλπο που βρήκαν κάποιοι για να μην λάβουν το έγγραφο

Πρόκειται για ένα ποσοστό λιγότερο από 10%, οι οποίοι επέμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή να μην εμβολιαστούν.
Σοκ! 17χρονος μαθητής πήγε από καρδιά στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας

Στους 61 φθάνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κορίνθου που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας, επί συνόλου 670. Πρόκειται για ένα ποσοστό λιγότερο από 10%, οι οποίοι επέμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή να μην εμβολιαστούν. Από αυτούς οι μισοί περίπου είναι νοσηλευτές, ελάχιστοι είναι γιατροί και οι υπόλοιποι αποτελούν διοικητικό προσωπικό.

Μεγάλος αριθμός των υπό αναστολή εργαζομένων έχει δηλώσει άδεια ασθενείας, ένα …κόλπο που έχουν σκαρφιστεί και άλλοι συνάδελφοί τους, σε άλλα νοσοκομεία. Αυτό σημαίνει πως δεν θα τους παραδοθεί το έγγραφο μέχρι να αναρρώσουν, αλλά δεν θα μπορούν και να εργαστούν. Εικάζεται πως πρόκειται για εργαζόμενους που περιμένουν να δουν αν η κυβέρνηση όντως θα επιβεβαιώσει την σκληρή γραμμή, οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα εμβολιαστούν.

Ένα δεύτερο στοιχείο που προκύπτει από την αξιολόγηση του προσωπικού που δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι πως 13-15 άτομα είναι εργαζόμενοι και εργαζόμενες στην καθαριότητα. Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση του Νοσοκομείου προσανατολίζεται να προσλάβει ιδιωτικό συνεργείο γι’ αυτή τη δουλειά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis