home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποχωρήσεις: Διαλύεται η παράταξη Χειβιδόπουλου

Τέλος οι Νενεκούμης και Δελογιάννης από τη «Δυνατή Πόλη Ξανά». Τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Τάσσος Χειβιδόπουλος

Αναταράξεις στη δημοτική παράταξη «Δυνατή Πόλη Ξανά» έχει φέρει η σκέψη του Τάσσου Χειβιδόπουλου να δοκιμάσει την τύχη του ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κάτι που δεν έχει ανακοινώσει επίσημα, αλλά το έχει εκφράσει ως πρόθεση σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Χάρης Νενεκούμης και ο Γιώργος Δελογιάννης ανακοίνωσαν σήμερα την ανεξαρτητοποίησή τους, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή του τέλους της παράταξης που αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Όπως όλα δείχνουν βαίνει προς διάλυση η «Δυνατή Πόλη Ξανά», αρχίζοντας με το ξήλωμα του δεξιού της κομματιού, ενώ οι υπόλοιποι που έχουν απομείνει καλούνται να προσγειωθούν στα πολιτικά δεδομένα του ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρουν σε κοινή δηλωσή τους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι:

«Πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκινήσαμε μια συλλογική προσπάθεια για την διεκδίκηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική ομάδα χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής της παράταξης μας ανακοίνωσε τις σκέψεις και την πρόθεση του να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Σεβόμαστε την πρόθεσή του, καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να αποφασίζει για το πώς θα κινηθεί και για το τι θέλει να πράξει για το δικό του μέλλον. Προερχόμενοι όμως από έναν διαφορετικό πολιτικό χώρο, θεωρούμε πως μία τέτοια πρόθεση δίνει μία ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα στην δημοτική παράταξη ”Δυνατή Πόλη Ξανά”.

Παράλληλα ο τρόπος λειτουργίας της παράταξης, και η λήψη κάποιων αποφάσεων που αφορούν τα θέματα των δημοτικών συμβουλίων το τελευταίο χρονικό διάστημα δε μας εκφράζουν.

Ως εκ τούτου, επειδή μελλοντικά δε θέλουμε να φέρουμε κανέναν σε δύσκολη θέση, ούτε και τους ίδιους μας τους εαυτούς, αποφασίσαμε την ανεξαρτητοποίηση μας από την Δημοτική Παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά”.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα αποφασίζουμε ατομικά για κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την προσωπική μας κρίση, και πάντα προς όφελος του συνόλου των δημοτών του Δήμου μας».

Σχόλια

4 απαντήσεις

  1. Περιπτεράς

    Ο μπαμπάς του ενός χαρις του πάλαι ΠΑΣΟΚ διατηρούσε για δεκαετίες περίπτερο σε επικίνδυνη θέση επί της Καποδιστρίου και διορισμενος στη αρχαιολογία, για την ιστορία αυτά, αν έγινε έπειτα δεξιός κ του φταίει ο χειβι δικαίωμα του, ας μην ξέχνα ομως!!!!! Ουδείς ευγνομωνεστερος του ευεργετηθεντος!!!!!!!!

  2. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ

    ΔΕΞΙΟΣ Ο ΚΙΩΤΗΣ ??? ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ??????????
    ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Φυσιολογική κι αναμενόμενη εξέλιξη μιας άσχημα οργανωμένης παρέας χωρίς συνεκτικούς δεσμούς, προσανατολισμένης στα γνώριμα προσωποπαγή σχήματα πολιτικάντηκων μονολόγων σε επίπεδο “ηγεσίας”.
    Εκεί κερδίζουν αβλεπί τα αυταρχικά ιδεολογήματα!

  4. Ο Σαούλ ακούει;;;;;;;;;;;;;;;;; για να περνετε τα ψηφαλακια κάνατε τούμπες σε διάφορους τυχαρπαστους, και να τα αποτελέσματα, το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε και τα απομεινάρια του έγιναν δεξιουληδες!!!!!!!!! Και ενεργά μέλη του του τερη χρυσού!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis