home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σάλος στην Πάτρα: Νοσηλεύτρια σε κόρη καρκινοπαθούς – «Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απαράδεκτη στάση μιας υγειονομικού απέναντι σε ένα κορίτσι που συνόδευε τον πατέρα του, ο οποίος έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες.
Νοσοκομείο Ρίου

Σάλο έχει προκαλέσει η προκλητική στάση μιας νοσηλεύτριας στην Πάτρα, απέναντι σε κόρη καρκινοπαθούς. Η υγειονομικός που είναι «αρνητής» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αρπάχτηκε με την κοπέλα που συνόδευε τον άρρωστο, χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντί της και απέναντι στον ασθενή, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις που δεν συνάδουν με την επαγγελματική της ιδιότητα.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες ημέρες, αλλά ήρθε τώρα στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια νοσηλεύτρια είχε επεισόδιο με την κόρη καρκινοπαθούς στο τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η γυναίκα προσκόμισε δικαιολογητικά που έδειχναν ότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και επομένως μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της που έχει καρκίνο, όπως προβλέπει ο νόμος. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της νοσηλεύτριας.

«Έχετε κάνει το εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δυο – τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ», ήταν τα λόγια της αγενέστατης υγειονομικού απέναντι στην έκπληκτη κοπέλα που τραβάει το δικό της γολγοθά με τον άρρωστο γονιό της. H νεαρή βγήκε από τα ρούχα της, όπως είναι φυσικό, και επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια.

Ευτυχώς για όλους τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της ασφάλειας του νοσοκομείου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis