home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμός

Νέα Τίρυνθα: Χώρος πολιτισμού η δεξαμενή

ΔΟΠΠΑΤ: Ιδέες και προτάσεις πραγματοποιούνται στις κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων έχοντας πλέον τη χρήση του χώρου της δεξαμενής στην Δημοτική Ενότητα της Νέας Τίρυνθας, προχώρησε σε εργασίες ανακαίνισης και καλλωπισμού του χώρου. Στο επόμενο διάστημα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη Κυριακόπουλο και το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας, καθώς και με την πρόεδρο Μαριάννα Μπορμπόλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου, θα προγραμματιστούν δράσεις που θα λαμβάνουν χώρα εκεί, όπως και διάφορα καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκθέσεις, που έχει θέσει ως στόχο ο Δημοτικός Οργανισμός.

Σειρά αξιοποίησης έχει το παλιό κοινοτικό κατάστημα των Ιρίων και το σχολείο στο Παναρίτι, το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις θεατρικές ομάδες του ΔΟΠΠΑΤ.

«Τα μέλη του Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι ομάδες εργασίες του ΔΟΠΠΑΤ, αν και η πανδημία επιμένει και στέκεται εμπόδιο, συνεχίζουν να εργάζονται και να υπηρετούν τους σκοπούς του νομικού προσώπου, με “οδηγό” τον πολιτισμό, την ιστορία και την αξία των ανθρώπων του τόπου μας», δηλώνει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη.

Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ
Φώτο: ΔΟΠΠΑΤ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button