home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Πέθανε ο Βασίλης Νίκας

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του ο γνωστός αρχιτέκτονας – πολιτικός μηχανικός

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Πέθανε ο Βασίλης Νίκας

Πέθανε ο γνωστός αρχιτέκτονας πολιτικός μηχανικός Βασίλης Νίκας σκορπώντας θλίψη στο Άργος. Ο Βασίλης Νίκας μια έντονη προσωπικότητα έφυγε από τη ζωή, μετά από περιπέτειες που είχε με την υγεία του.

Ο Βασίλης Νίκας γεννήθηκε στις 25 Μάϊου 1950. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα προβλήματα με την υγεία του τα οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Βασίλης Νίκας

Είχε ασχοληθεί έντονα με τα κοινά και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση κατέθετε τις ιδέες του για την πόλη του το Άργος. Η τελευταία του συμμετοχή στα κοινά ήταν η υποψηφιότητά του με την παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά”.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντινομάρχης – αναπληρωτής νομάρχης Αργολίδας. Επίσης ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Μηχανικών Άργους και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου.

Δήλωσε για το θάνατο του Βασίλη Νίκα ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δυνατή Πόλη Ξανά” Τάσος Χειβιδόπουλος: «Ο Βασίλης Νίκας ήταν ίσως ο πιο ενεργός πολίτης του Άργους. Από μικρός στην πολιτική και τα κοινά, στο Δήμο, στη Νομαρχία, στους επαγγελματικούς τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης έδωσε την ψυχή του για την πόλη που αγαπούσε. Η συμμετοχή του στην προσπάθεια της Δυνατής Πόλης Ξανά έδινε δύναμη κι έμπνευση σε όλους μας. Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό. Προσωπικά νιώθω ότι έχασα έναν αγαπημένο φίλο που πάντα είχε μια καλή συμβουλή να μου δώσει. Στον αγαπημένο του Γιάννη τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αργειακής γης που τόσο αγάπησες. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη».

Διαβάστε Ακόμα: Πότε θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Νίκα

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis