home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΚορινθίαΚοινωνία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό στην Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών- Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 για περιορισμένο αριθμό κενών θέσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές».

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η ανάπτυξη γνώσεων και ερευνητικών δεξιοτήτων σχετικά με τους θεσμούς, τις διαδικασίες, τους στόχους και τα αποτελέσματα των σύγχρονων μορφών διακυβέρνησης και δημόσιων πολιτικών με έμφαση στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε κράτη και οικονομίες με αυξημένη βαρύτητα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα εύρος μαθημάτων στα πεδία των Κοινωνικών Επιστημών και των Ανθρωπιστικών Σπουδών κάθε ένα από τα οποία αναπτύσσει ζητήματα αιχμής και χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου διδακτικές μεθόδους και εργαλεία γνώσης. Οι φοιτητές αποκτούν θεωρητική κατάρτιση και, ταυτόχρονα, εξοικείωση με εμπειρικά δεδομένα με γνώμονα την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων αναντικατάστατων για την επιδίωξη μίας δυναμικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Το πρόγραμμα είναι 12μηνης διάρκειας (παρακολούθηση μαθημάτων κατά τη χειμερινή και εαρινή περίοδο και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας κατά τη θερινή περίοδο) και οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ) στη Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης και με εξ αποστάσεως μέσα έως 35%.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για περιορισμένο αριθμό κενών θέσεων: 15/9/2021

Αναλυτικές πληροφορίες και η προκήρυξη/πρόσκληση υποβολής αιτήσεων: https://governance.pedis.uop.gr/

Πληροφορίες: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου- Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 1 & Λ. Αθηνών, 1ος όροφος, Κόρινθος

Τηλέφωνο: 2741040040

e-mail: [email protected]

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button