Home design

Άργος: Τι είπε ο Νίκας για τον ΕΦΚΑ που εξόργισε τον Τατούλη

«Ο κ. Νίκας γυρίζει προκλητικά την πλάτη στις αντιδράσεις των φορέων», σημειώνει μεταξύ άλλων η «Νέα Πελοπόννησος»

Με τον ΕΦΚΑ Άργους να οδεύει προς υποβάθμιση σε αποκεντρωμένο τμήμα και τις περισσότερες από τις υπηρεσίες του να μεταφέρονται στο Ναύπλιο, όπως επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Ανδριανό, ο πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης βρήκε πεδίον δόξης λαμπρό για να επιτεθεί για πολλοστή φορά στον νυν Περιφέρειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με αφορμή μία δήλωση που έκανε ο δεύτερος για το εν λόγω θέμα.

«Το θέμα αυτό δεν αφορά την Περιφέρεια γιατί είναι δουλειά του ΕΦΚΑ και της Κυβέρνησης», φέρεται να είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Νίκας προκαλεί και προσβάλλει τους πολίτες της Πελοποννήσου με δημόσιες δηλώσεις του, αναδεικνύοντας τον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την αδιαφορία του.

Στις σημερινές όμως δηλώσεις του σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος, ξεπέρασε κάθε όριο.

Την ίδια χρονική στιγμή που ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου και Δήμαρχος του Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δηλώνει κάθετα αντίθετος με την Κυβερνητική απόφαση για την υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των Δημοτών του και συγκαλεί αύριο εκτάκτως Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Περιφερειάρχης δηλώνει με τη γνωστή πλέον απάθεια του και τον παροιμιώδη κυνισμό του ότι “το θέμα αυτό δεν αφορά την Περιφέρεια γιατί είναι δουλειά του ΕΦΚΑ και της Κυβέρνησης”.

Ο κ. Νίκας γυρίζει προκλητικά την πλάτη στις αντιδράσεις των φορέων, του Επιμελητηρίου Αργολίδας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και γενικότερα σε όλη την κοινωνία του Άργους, αφού «κατάμουτρα» τους λέει ότι δεν τον αφορά το θέμα!

Καταγγέλλουμε τη στάση του κ. Νίκα και ως παράταξη δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανατροπή της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία στρέφεται εναντίον του Δημοσίου συμφέροντος».

Σχόλια

Exit mobile version