Home design
home design

Ξεκίνησε η “Ναυτική Ναυπλιάδα 2021”

Με 4 έργα συμμετέχει μεταξύ 46 εικαστικών της Αργολίδας και ο Ρήγας Ρηγόπουλος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ξεκίνησε η “Ναυτική Ναυπλιάδα 2021”
Ρήγας Ρηγόπουλος

Μια όμορφη εικαστική εβδομάδα ξεκίνησε χτες 21 Αυγούστου, στο Ναύπλιο. Καταξιωμένοι και μη εικαστικοί καλλιτέχνες, παρουσιάζουν τα έργα τους στο πλαίσιο της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021”  την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” στην οδό Αμαλίας και την πλατεία Τριών Ναυάρχων η οποία θα διαρκέσει έως και τις 28 Αυγούστου 2021.

Εξ αριστερών ο Ζωγράφος Ρήγας Ρηγόπουλος με τον Ναυπλιώτη τενόρο Ντίνο Καλύβα

Στην έκθεση συμμετέχει και ο καταξιωμένος Ζωγράφος της Αργολίδας Ρήγας Ρηγόπουλος ο οποίος στο κάλεσμά του στην εκδήλωση μεταξύ άλλων τόνισε «Έχω την τιμή να συμμετέχω σ’ αυτήν την εκδήλωση, παρουσιάζοντας τέσσερα έργα μου, και αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά να προσκαλέσω τους φίλους μου, διαδικτυακούς και μη, να παραβρεθούν στην έκθεσή μας στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων και να συζητήσουμε μαζί για τα έργα μας»!

Η εικαστικός Νένα Στογιάνοβιτς με τον Ρήγα Ρηγόπουλο

Στη “Ναυτική Ναυπλιάδα 2021” συμμετέχουν 46 εικαστικοί καλλιτέχνες από όλη την Αργολίδα όλη την εβδομάδα των εκδηλώσεων έως και την 28η Αυγούστου. Την εικαστική έκθεση καθ` όλη την διάρκειά της θα συνοδεύεται από την Μουσική Τέχνη με τον Θεοδόση Αντωνιάδη στις συγχορδίες του πιάνου.

Οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας» φέτος είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis