home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βρήκε τραγικό θάνατο όσο έπινε τον καφέ του – Συντετριμμένοι στη Μεθώνη για τον 53χρονο δημοτικό υπάλληλο

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος αποχαιρετά τον Χρήστο Δημητρόπουλο που έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο καρφώθηκε σε χώρο καφενείου.

Τραγικό θάνατο βρήκε θαμώνας καφετέριας όταν χθες (20.8.2021) το βράδυ, στη Μεθώνη, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 63χρονος Έλληνας, παρέσυρε τον άτυχο 53χρονο, ο οποίος βρισκόταν επί του πεζοδρομίου, καθισμένος σε εξωτερικό χώρο καφετέριας.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πύλου – Νέστορος, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία με τον τρόπο που αυτός προήλθε, συνταράσσοντας τους συναδέλφους του και τον ίδιο το δήμαρχο.

Τα συλλυπητήρια του δημάρχου

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, για τον θάνατο του Δημοτικού Υπαλλήλου της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης Χρήστου Δημητρόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του Χρήστου Δημητρόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο Πύλου-Νέστορος με συνέπεια και ήθος. Επιτέλεσε τα υπαλληλικά του καθήκοντα σε ένα απαιτητικό πόστο, αυτό της καθαριότητας με αφοσίωση και εξαιρετική εργατικότητα.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του, στην οποία και εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis