home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Εργατικό φεστιβάλ για τους πυρόπληκτους – «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»

Θα γίνει την Πέμπτη 26 Αυγούστου (7μμ) στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως στην Πρόνοια Ναυπλίου. Στο χώρο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης.

Το 2ο Εργατικό Φεστιβάλ διοργανώνουν το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολιδοκορινθίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας με στόχο την αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους όλης της χώρας.

Θα γίνει την Πέμπτη 26 Αυγούστου (7μμ) στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Σύνθημά του: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Συζήτηση με θέμα: “Ποια είναι η σχέση του εργάσιμου χρόνου με την αμοιβή και το κέρδος; Mπορούμε να δουλεύουμε λιγότερο και να αμειβόμαστε καλύτερα τον 21ο αιώνα;”
  • Προβολή βίντεο του Γιώργου Αντωνίου για τις βιομηχανίες της Αργολίδας.
  • Έκθεση πολιτικού σκίτσου.
  • Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους όλης της χώρας με συμμετοχή μουσικών της περιοχής.

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τυποποιημένη ξηρά τροφή, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, παιδικές τροφές, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, πάνες μωρομάντιλα), καθώς και ζωοτροφές (ζάχαρη για μελίσσια, τριφύλλι μπάλες, καλαμπόκι σπαστό, κριθάρι, σιτάρι σπαστό).

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής και προσφορές: 6975797716, 6976283127, 6948823862, 6932134064.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία: «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Αγώνας για να αποζημιωθούν 100% οι καταστροφές, να μην ξεριζωθούν οι συνάδελφοί μας από τον τόπο τους, να μη γίνουν “μπίζνες” πάνω στα καμένα! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού, τον κάθε πολίτη, τα Σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τους μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν με αποφάσεις, καθώς και κάθε καλλιτέχνη, μουσικό, γκρουπ να συμβάλουν και σε αυτή τη πρωτοβουλία δυναμικά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis