home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Κάλεσμα από τους «Δεσμούς αίματος»

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας αιμοπεταλιοδοτών

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων που είτε από προσωπικές εμπειρίες είτε από εμπειρίες άλλων ανθρώπων έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό και αναγκαίο είναι το αίμα. Στα πρώτα κιόλας βήματα του συλλόγου διαπιστώθηκε η δυσκολία ανεύρεσης εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών και η δυσκολία ήταν ότι ένας εθελοντής έπρεπε να φύγει από την πόλη του να πάει σε μία άλλη πόλη για να μπορέσει να δώσει τα πολύτιμα αιμοπετάλια.

Βλέποντας λοιπόν την δυσκολία αυτή δημιουργήθηκε μία ομάδα, ένα δίκτυο αιμοπεταλιοδοτών. Η ομάδα αυτή αποτελείται από εθελοντές που δεν τους προβλημάτισε ούτε μία στιγμή το αν θα μετακινηθούν σε άλλη πόλη είτε αυτό ήταν στην Αθήνα, είτε ήταν στην Πάτρα. Επίσης δεν τους προβλημάτισε αν θα χρειαστεί να μετακινηθούν και παραπάνω από μία φορά για τον ίδιο λόγο. Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Στόχος τους είναι να κάνουν περισσότερους ανθρώπους να χαμογελούν αυξάνοντας την ομάδα των αιμοπεταλιοδοτών και βοηθήσουν να αυξηθούν τα χαμόγελα.

Επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλέφωνο 6977404751 (κος Δημήτρης Σελλής) για να σας λύσουν κάθε απορία ή προβληματισμό σας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://desmoiaimatos.gr/aimopetalia

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button