home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γορτυνία: Έρχεται η γιορτή των γερόντων στο Λευκοχώρι

Μια βραδιά προς τιμήν της τρίτης ηλικίας, με μουσικό πρόγραμμα από τον Άγγελο Ανδριανό.
Ηλικιωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι

Η Ένωση Λευκοχωριτών Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 21 Aυγούστου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η «Γιορτή Γερόντων», -μια γιορτή – θεσμός από το 1967- σ΄ ένα αντάμωμα όλων των γενιών του Λευκοχωρίου. Η γιορτή θα διεξαχθεί στην πλατεία του χωριού, με το βλέμμα στραμμένο στον εμβληματικό πλάτανο του χωριού.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά με έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα από τον Άγγελο Ανδριανό, με τραγούδια σπουδαίων συνθετών της Ελλάδας, που είχε την τιμή να συνεργαστεί, όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Τάκης Σούκας, καθώς και τέσσερις ενότητες αφιερωμένες σε τέσσερις σπουδαίες φυσιογνωμίες του ελληνικού τραγουδιού: στον Δημήτρη Μητροπάνο, στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, στον Γιάννη Πουλόπουλο καθώς και στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Γορτυνία: H γιορτή των γερόντων στο Λευκοχώρι
Φωτογραφία: Ένωση Λευκοχωριτών Αρκαδίας

Το τραπέζι των τιμώμενων καθώς και των υπόλοιπων παρευρισκόμενων στη γιορτή θα επιμεληθεί το «Σχολείο 1866» της οικογένειας Παπαθεοδώρου, διασφαλίζοντας ποιότητα και γεύση σύμφωνα με την παράδοση.

Η Ένωση Λευκοχωριτών Αρκαδίας προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσουν όλοι μαζί την τρίτη ηλικία του χωριού , όσους είναι εδώ, όσους δεν μπορούν να έρθουν & όσους έφυγαν από κοντά τους.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis