home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Γ. Ανδριανός: Μετά από Μυκήνες και Παλαμήδι, πήγε Επίδαυρο

Συνέχισε τις επισκέψεις του σε αρχαιολογικούς χώρους ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και υποσχέθηκε στους συμβασιούχους ότι θα πληρωθούν σύντομα τα δεδουλευμένα.

Μετά το Παλαμήδι και τις Μυκήνες, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησής του με συμβασιούχους απασχολούμενους στη φύλαξη και καθαριότητα, επισκέφθηκε σήμερα και τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης που είχα με συμβασιούχους απασχολούμενους στη φύλαξη και καθαριότητα στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και του Παλαμηδίου, επισκέφθηκα σήμερα τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου και συζήτησα με τους εκεί εργαζόμενους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Μεταξύ άλλων, επανέλαβα τη δέσμευση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Μενδώνη ότι στους συμβασιούχους θα καταβληθούν το συντομότερο δυνατό τα οφειλόμενα δεδουλευμένα, καθώς και την ενημέρωση που είχα από τον Πρόεδρο του ΤΑΠΑ σε ό,τι αφορά τα εξαιρέσιμα ότι θα γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ταμείου ώστε οι εργαζόμενοι να πληρωθούν και τους επόμενους μήνες για τα σαββατοκύριακα που θα εργαστούν».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button