home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΛακωνίαΚοινωνίαFeaturedFirst Featured

Κορωνοϊός: Μετά την Καλαμάτα φράκαρε και η Σπάρτη

Έχουν καλυφθεί όλα τα κρεβάτια Covid στο νοσοκομείο, τη στιγμή που αναμένεται τσουνάμι κρουσμάτων με την επιστροφή από τα νησιά.

Το αδιαχώρητο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου της Καλαμάτας με αποτέλεσμα νε μεταφέρονται ασθενείς που περισεύουν σε Τρίπολη και Σπάρτη. Όμως πρόβλημα υπάρχει και στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου η Μονάδα Covid-19 έχει ήδη φρακάρει και δεν χωράει άλλους.

Η αρχική πρόβλεψη ήταν 20 κρεβάτια, τα οποία έχουν καλυφθεί από νοσούντες, εκ των οποίων αυτή τη στιγμή οι 17 είναι Λάκωνες και οι 3 Μεσσήνιοι. Η Διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας ήδη έχει αρχίσει να αυξάνει τις κλίνες και να αναπτύσσει νέο προγραμματισμό για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών που έχουν προκύψει.

Άλλωστε όπως όλα δείχνουν τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα, καθώς με την επιστροφή των παραθεριστών στα νησιά, τα κρούσματα κορωνοϊού είναι βέβαιο πως θα πάρουν την ανιούσα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών.

Να σημειωθεί πως τον τελευταίο μήνα τα κρούσματα στη Λακωνία ξεπερνούν τα 500, ενώ χθες ανήλθαν στα 20.

Μέχρι και χθες Δευτέρα 16 Αυγούστου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 108 άτομα (τα 4 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 7 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 10, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 10, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 24 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 18 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 39.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button