home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αθλητισμός

Σιδέρης και Τράκας συναντήθηκαν με Νίκα για έργα 300.000 ευρώ στο γήπεδο του Δρεπάνου

Ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που του υποβλήθηκε για αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα και τη δημιουργία νέων προκατασκευασμένων αποδυτηρίων.

Πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη 10 Αυγούστου συνάντηση του Βασίλη Σιδέρη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη παρουσία του επί σειρά ετών Προέδρου και παράγοντα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Δρεπανιακού Κωνσταντίνου Τράκα.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερεικαός σύμβουλος Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης: «Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη για τις φθορές του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρεπάνου μετά από τη μεγάλη χρήση που γίνεται από τις ομάδες του πρώην Δήμου Ασίνης καθώς και από τις ακαδημίες την τελευταία δεκαπενταετία. Αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπέδου του Δρέπανου καθώς και τη δημιουργία νέων προκατασκευασμένων αποδυτηρίων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση των ομάδων και των ακαδημιών».

«Απομένει τώρα η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ναυπλίεων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου», καταλήγει ο κ. Σιδέρης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button