home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Γνωρίζοντας καλύτερα την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας στην Έκθεση Βιβλίου

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας συμμετέχει για έκτη χρονιά στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, στηρίζοντας κάθε δημιουργική προσπάθεια.
Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας συμμετέχει για έκτη χρονιά στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας συμμετέχει για έκτη χρονιά στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου, στηρίζοντας κάθε δημιουργική προσπάθεια νέων, αλλά και γνωστών συγγραφέων και ερευνητών. Η Ε.Σ.Λ.Α. καλεί τους συμπολίτες της να επισκεφτούν την έκθεση και το περίπτερό της, γνωρίζοντας έτσι, καλύτερα το έργο και την προσφορά της στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου.

H Ανακοίνωση της της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας αναφέρει:

«Έξι χρόνια πορείας επισφραγίζονται φέτος για την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας. Έξι χρόνια συμμετοχής σε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός όπως η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου. Έτσι και φέτος, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η συνεχιζόμενη κρίση της τελευταίας δεκαετίας (οικονομική, υγειονομική, κλπ), η Ε.Σ.Λ.Α. στήριξε κάθε δημιουργική προσπάθεια στο επίπεδο του γραπτού λόγου, ως αντίδοτο στην ψυχική καθίζηση και την τοξικότητα συμπεριφορών που επηρεάζουν τις σχέσεις μας.

Η Ε.Σ.Λ.Α. διαμόρφωσε με τις μικρές της δυνάμεις ένα χώρο δημοκρατικής έκφρασης, αναδεικνύοντας και όχι υποδεικνύοντας σκέψεις, δράσεις, έργα, από μια πλούσια τοπική δυναμική συγγραφική παραγωγή σε κάθε επίπεδο του γραπτού λόγου (λογοτεχνία, ποίηση, επιστήμη, κ.ά). Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα έκφρασης και παρουσίασης του έργου νέων, αλλά και γνωστών συγγραφέων και ερευνητών και ενισχύει το ρόλο της με τη συμμετοχή της στην Έκθεση Βιβλίου του Ναυπλίου διαμορφώνοντας ένα περίπτερο στο οποίο αποτυπώνονται όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας συμμετέχει για έκτη χρονιά στην Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου
Φωτογραφία: E.Σ.Λ.Α.

Βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου μικροί και μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι παρουσιάζουν την βιβλιογραφική τους παραγωγή και καλούν τους πολίτες να αναζητήσουν, να συζητήσουν, να κρίνουν και να διαμορφώσουν άποψη γι’ αυτήν. Είναι ακριβώς μια μοναδική στιγμή μέσα στο χρόνο που δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με την τοπική αγορά, αλλά συμπληρωματικά και ενισχυτικά.

Η Ε.Σ.Λ.Α. έχει το δικό της αυτόνομο ρόλο μέσα στη γιορτή του βιβλίου και καλεί τους συμπολίτες μας να επισκεφτούν την έκθεση και το περίπτερό της, να γνωρίσουν καλύτερα το έργο της και την προσφορά της συνολικά.

Μόνο στη δύσκολη αυτή χρονιά που 2021, η Ε.Σ.Λ.Α. συμμετείχε/συνδιοργάνωσε περισσότερες από δέκα εκδηλώσεις, ενώ άλλες οκτώ είναι προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του χρόνου και παρουσίασε στην Αργολίδα και την Ελλάδα, δεκάδες έργα δημιουργών της αργολικής γραφής.

Σας περιμένουμε στην Έκθεση για να ενισχύσουμε τη γνωριμία μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis