home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Επιμελητήριο Αργολίδας: Φτωχότεροι από την αιφνίδια απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Η Επιμελητηριακή κοινότητα θρηνεί για την απώλεια του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ.

Όπως αναφέρει ο μπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος: «Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σκορπίζοντας θλίψη στην Επιμελητηριακή κοινότητα.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος διακρίθηκε για τη σημαντική επιχειρηματική του δραστηριότητα και με την ενεργή συμμετοχή του εδώ και 25 χρόνια, μέσα από την Επιμελητηριακή του δράση, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους. Υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό Θεσμό από ηγετικές θέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και εργάστηκε συστηματικά για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ανάπτυξη σύγχρονων υπηρεσιών, θεσμών και εργαλείων στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αργολίδας εκφράζουμε την ειλικρινή και βαθιά οδύνη για το θάνατό του καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button