home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Έρωτας… ταξιδεύει στο Άργος

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος στις 21:00 «Love. Ο Έρωτας ταξιδεύει»! Τραγουδά ο Δώρος Δημοσθένους.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Έρωτας… ταξιδεύει στο Άργος

To Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών συνεχίζεται την Πέμπτη 12 Αυγούστου με τον έρωτα να πρωταγωνιστεί σε μια συναυλία πέρα από τα συνηθισμένα.

Ένα ρεπερτόριο που διατρέχει τις εποχές, τα είδη, τους ρυθμούς, τους τόπους, περνώντας από τον Γιαννίδη και τον Μουζάκη στον Χατζιδάκι, από τον Καλδάρα, τον Πλέσσα και τον Σπανό στον Κραουνάκη, στον Λάγιο και τον Καλαντζόπουλο, από τον Πρίσλεϊ στον Πιοβάνι και από τον Κοέν στον Κοστέλλο, ακόμα και στην ποίηση: Λόρκα, Σαπφώ, Οδυσσέας Ελύτης, Ναπολέων Λαπαθιώτης. Σε συνθέτες παλαιότερους και νεότερους: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Λάγιος, Δημήτρης Μαραμής, Χρήστος Θεοδώρου.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου, λοιπόν, στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος στις 21:00 «Love. Ο Έρωτας ταξιδεύει»! Τραγουδά ο Δώρος Δημοσθένους. Στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, με τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.

Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης. Συνοδεύουν οι μουσικοί: Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί και Βασίλης Δρογκάρης στο ακορντεόν.

Διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis