home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κιβέρι: Εξ’ αναβολής αιμοδοσία μόνο με ραντεβού

Οι ανάγκες σε αίμα και λόγω της πανδημίας παρουσιάζονται αυξημένες το τελευταίο διάστημα.
Αιμοδοσία για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

Ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας, «Δεσμοί Αίματος» ενημερώνει πως η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 144ης εθελοντικής αιμοδοσίας θα είναι η Δευτέρα 9 Αυγούστου στο Κιβέρι. Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή, η 144η εθελοντική αιμοδοσία που ήταν προγραμματισμένη στις 4 Αυγούστου στο Κιβέρι, είχε αναβληθεί.

Και καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονωϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, που θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή συμπολιτών μας, που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος, ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας, «Δεσμοί Αίματος», καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Αναλυτικά, η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Αυγούστου από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κιβέρι.

Η αιμοδοσία θα γίνει μόνο με ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης του Covid-19. Όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, να καλέσουν στο 6936 975 219.

Κιβέρι: Εξ' αναβολής αιμοδοσία μόνο με ραντεβού
Φωτογραφία: Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας, «Δεσμοί Αίματος»

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.

Για άμεση ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis