home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάχη με τις φλόγες: Στην πρώτη γραμμή και ο στρατός

Η μεγαλύτερη συνδρομή του στρατού αποφασίστηκε σε πρωινή σύσκεψη – Ανακοινώσεις στις 12:00 από τον Υπουργό Άμυνας
Στέλνουν στρατιώτες από την Πελοπόννησο στον Έβρο

Η περαιτέρω ενεργός συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών αποφασίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Για το θέμα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από το Υπουργείο Άμυνας στις 12:00 το μεσημέρι.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Θόδωρου Λιβάνιου, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Αμέσως μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στις πληγείσες, από την πυρκαγιά, περιοχές της Ηλείας.

Την ίδια ώρα, κυβερνητικό κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει στις 11:30 σύσκεψη στα γραφεία της περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να δρομολογηθούν τα μέτρα στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων από την πυρκαγιά σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis