home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδα

Κορωνοϊός: Ιστορίες καθημερινής τρέλας με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες για τα test

Η συνέχεια φαίνεται ότι θα δοθεί στα δικαστήρια…

Ιστορίες καθημερινής τρέλας σε πολλές επιχειρήσεις με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες για τα test Covid, με τους τελευταίους στο δύσκολο ρόλο του ελεγκτή.

Το περιστατικό της απόλυσης εργαζόμενης έγινε σε ξενοδοχείο, αφού σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, η εργαζόμενη παρότι είχε ενημερωθεί και της είχε γίνει παρατήρηση πάρα πολλές φορές εβδομαδιαίως να υποβάλλεται αρχικά σε self test και έπειτα σε rapid test για την αποφυγή διάδοσης του Covid 19, ουδεμία ενέργεια έκανε περί αυτού.

 Οι παρατηρήσεις είχαν γίνει σύμφωνα με τις κάτωθι αποφάσεις:

· Δ1α/Γ.Π.οικ.32209/24.5.2021 Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία.

· ΦΕΚ:3276. 24/07/2021 Υποχρέωση υποβολής των εργαζομένων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης κατά του κορωνοϊού.

“Αυτό για να λάβετε γνώση τον λόγο που απελύθη λαμβάνοντας όλες τις νόμιμες αποζημιώσεις όπως ορίζει ο νόμος πλην το δώρο Χριστουγέννων που εν’ ευθέτω χρόνο θα αποδοθεί όπως ορίζει ο νόμος” σημειώνει η επιχείρηση σε επιστολή διαμαρτυρίας της προς τα Μέσα Ενημέρωσης που δημοσιοποίησαν την ανακοίνωση του Σωματείου Υπαλλ. Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου, που κατήγγειλε το περιστατικό.

Την απόλυση ακολούθησε καταγγελία σωματείου που καλεί την εργοδοσία για την άμεση επαναπρόσληψη της και μιλά για απαράδεκτη απόλυση της εργαζόμενης

Η συνέχεια φαίνεται ότι θα δοθεί στα δικαστήρια…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button