home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ποιος κόβει τους ιμάντες από τα μηχανήματα ΑΜΕΑ στις παραλίες;

Νέος βανδαλισμός, αυτή τη φορά στην παραλία της Πλάκας. Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο Δήμος Ναυπλιέων που κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, όπως ανακοίνωσε απόψε ο Δήμος Ναυπλιέων. Ο λόγος, ένας νέος βανδαλισμός, όπως ακριβώς συνέβη και με την παραλία της Καραθώνας, πριν από λίγο καιρό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος:

«Μεταξύ 7.30 π.μ. και 7.15 μ.μ., άγνωστος/οι, παρουσία κόσμου στην παραλία και κανένας δεν είδε τίποτα, έκοψαν ξανά τους ιμάντες που κινούν το βαγόνι για να μπει το εξυπηρετούμενο άτομο στην θάλασσα».

Δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, η ίδια φθορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κοψίματος (απόδειξη οι φωτογραφίες), σε διαφορετική παραλία, κινεί εκ νέου υποψίες.

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία, με φωτογραφίες ενώ είχαν και την εμπειρία από το μηχάνημα που επισκεύασαν πριν λίγες ημέρες και είχαν αποφανθεί πως υπήρχε δολιοφθορά με σιγουριά 100%. Η διαπίστωση είναι η ίδια μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες, αφού το κόψιμο δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως με αυτό του προηγούμενου μηχανήματος.

Κλήθηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας να δουν από κοντά το μηχάνημα ώστε να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και στη συνέχεια θα επανέλθουμε γνωρίζοντας και τον χρόνο που θα πάρει να αποκατασταθεί η ζημιά αυτή, ώστε και πάλι να δοθεί προς χρήση για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το χρειάζονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο και κατατέθηκε νέα μήνυση κατ’ αγνώστων».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Επιτρέπονται κάμερες στις εισόδους των παραλιών; Γιατί αποκλείεται να το έκανε κάποιος όταν η παραλία είναι γεμάτη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis