home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ασυνείδητοι “απαγορεύουν” σε ΑΜΕΑ να κάνουν μπάνιο στην Καραθώνα

Δολιοφθορά σε μηχάνημα πρόσβασης ΑΜΕΑ στην θάλασσα της Καραθώνας

Ασυνείδητοι έκοψαν τη νύχτα τους ιμάντες του βαγονιού που χρησιμοποιούν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες για να μπουν στη θάλασσα, απαγορεύοντάς τους ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο να κάνουν το μπάνιο τους στην Καραθώνα.

Ήδη έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Οι άγνωστοι μάλιστα έκοψαν τους ιμάντες σε δύο σημεία, ενώ η δολιοφθορά διαπιστώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με το πρώτο φως της ημέρας.

Από το δήμο Ναυπλιέων εκτιμάται ότι η ζημιά έγινε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, και κατατίθεται μήνυση κατά αγνώστων.

Πλέον για τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Καραθώνας δεν θα λειτουργεί.

Όπως τονίζεται από το δήμο «Όποιοι βρίσκονται πίσω απ’ αυτή την απαράδεκτη ενέργεια θα πρέπει να καταλάβουν  πως αυτοί που επλήγησαν ήταν οι άνθρωποι με προβλήματα κίνησης που εξυπηρετούνται από την εγκατάσταση και κανένας άλλος».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αυτοί οι απ άνθρωποι που έκαναν αυτή τι πράξη πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά με 5 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και 100.000 ε πρόστιμο, και ας τολμήσει άλλος να το ξανακάνει αυτό, ας φτιάξουμε επιτέλους αυστηρούς νόμους σε αυτή τι χώρα, και βάλτε και κάμερες εσείς αρμόδιοι του Δήμου, μόνο ντροπή και ονειδις ταιριάζει σε αυτά τα κακομαθημένα κολοπαιδα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis