home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σκίζουν τις σακούλες και γίνεται χαμός! Ένας ξεχωριστός τρόπος καλωσορίσματος στο Δρέπανο

Καταγγελία πολίτη – Τι συμβαίνει στην είσοδο της Πλάκας.
Κ. Καρούντζος: Καταγγέλλει πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δείχνουν αδιαφορία και αφήνουν τα σκουπίδια να γεμίζουν τους δρόμους στο Δρέπανο

Στην είσοδο του Δρεπάνου υπάρχει ένας κάδος απορριμμάτων μόνιμα γεμάτος με τα υπόλοιπα σκουπίδια να συσσωρεύονται γύρω απ΄ αυτόν, ένας ξεχωριστός τρόπος καλωσορίσματος για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να πηγαίνουν αδέσποτα και να επικρατεί μια άσχημη κατάσταση για το Δρέπανο στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Συνεχίζοντας την καταγγελία ο Κώστας Καρούντζος, αναφέρει πως υπάρχουν και ξερά χορτάρια πλησίον του κάδου, επισημαίνοντας τον κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Τέλος, ο πολίτης και κάτοικος Δρεπάνου απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα, δείχνοντας σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει στην ανάρτησή του:

«στην είσοδο της Πλάκας Δρεπάνου Ναυπλίου, σε ένα τουριστικό θέρετρο, συναντάς έναν κάδο σκουπιδιών μόνιμα γεμάτος, τα σκουπίδια απ’ έξω Πάνε τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και σκίζουν τις σακούλες και γίνεται χαμός. Αριστερά χορτάρια ξερά έτοιμα για προσάναμμα φωτιάς, σκουπίδια κάτω άφθονα δεξιά αριστερά του δρόμου. Έναν ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης των επισκεπτών μας των τουριστών μας των συμπολιτών μας»

Και συμπληρώνει: «Απευθύνομαι στους αρμόδιους φορείς του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων φτάνει πια έλεος σεβασμό στους συμπολίτες μας στους επισκέπτες μας στους Ευρωπαίους τουρίστες μας που έρχονται στην περιοχή μας Και αμεσα δώστε λύσεις βιώσιμες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis