home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Από 1 εκατ. ευρώ σε κάθε νομό για αποκατάσταση οδικού δικτύου

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα γίνει διαγράμμιση, κάθετη και οριζόντια σήμανση, τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων καθώς και ειδικών ανακλαστικών οδοστρώματος

Ένα εκατομμύριο ευρώ σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου διατίθεται για παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Αυτό ανακοινώθηκε χθες Δευτέρα 2 Αυγούστου, σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με την συμμετοχή των διευθυντών Τεχνικών Εργων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα γίνει διαγράμμιση, κάθετη και οριζόντια σήμανση, τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων καθώς και ειδικών ανακλαστικών οδοστρώματος (“μάτια γάτας”).

Κατά την σύσκεψη, τα υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για τα τμήματα του οδικού δικτύου ανά Π.Ε. στα οποία απαιτούνται παρεμβάσεις και επισημάνθηκε από την πλευρά του Π. Νίκα ότι θα πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει αλλάξει προς το βέλτιστο η εικόνα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας.

“Οι παρεμβάσεις αυτές υλοποιούνται στο γενικότερο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας της περιφερειακής Αρχής για την ουσιαστική βελτίωση του οδικού δικτύου σε όλες τις Π.Ε. με αποκλειστικό στόχο την ασφάλεια των εποχούμενων” τόνισε ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis