Home design
home design

Νεότερες πληροφορίες που σοκάρουν για τη νέα φρικτή γυναικοκτονία στη Λάρισα

Δολοφόνησε με 8 σφαίρες τη σύζυγό του – Η 43χρονη μητέρα τριών παιδιών πυροβολήθηκε μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της – Ο δράστης 54 ετών συνελήφθη – Ποιον είχε πάει να συναντήσει πριν γαζώσει την άτυχη γυναίκα.
Καταδικασμένος ένοπλος ληστής πιάστηκε στο Άργος

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Σωτηρίτσα, στα παράλια του νόμου Λάρισας.

Μια γυναίκα 43 ετών δέχτηκε οκτώ πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή στην ταβέρνα της περιοχής.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, εργαζόταν στην κουζίνα στην συγκεκριμένη ταβέρνα, ιδιοκτησίας του αδερφού της.

Ο δράστης 54 ετών συνελήφθη, ενώ φαίνεται πως την ζήλευε, αν και δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα κίνητρα που επικαλέστηκε ο ίδιος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και λαμβάνονται καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Αυτή είναι η έβδομη γυναικοκτονία τους τελευταίες επτά μήνες.

Νεότερες πληροφορίες που σοκάρουν

Σύμφωνα με τη larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας, ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, σε ότι αφορά την χρονική εξέλιξη των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis