home design 800x400
home design 1170Χ320

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Πετρούνιας στους κρίκους

Ο “άρχοντας των κρίκων” έχασε το χρυσό για ένα μικρό βηματάκι στην έξοδο – Εκπληκτική η προσπάθειά του

Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους τελικούς των κρίκων στο Τόκυο. Ο Έλληνας αθλητής έχασε για ένα μικρό επιπλέον βηματάκι στην έξοδο το χρυσό μετάλλιο! Παρόλα αυτά η προσπάθειά του ήταν εξαιρετική και τον ευχαριστούμε όλοι γι’αυτό!

«Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο»

Ο “άρχοντας των κρίκων” έστειλε από νωρίς ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram καλώντας όλους τους Έλληνες να τον στηρίξουν μέσα από την τηλεόραση στην μεγάλη του στιγμή στο Τόκιο.

«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου, όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί εχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο».

Θυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο τρίτος αθλητής στην Ιστορία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής με δύο προκρίσεις σε Ολυμπιακούς τελικούς, ύστερα από τον Ιωάννη Μελισσανίδη (1ος στις ασκήσεις εδάφους το 1996, 7ος στο άλμα το 2000) και τον Δημοσθένη Ταμπάκο (2ος στους κρίκους το 2000, 1ος στους κρίκους το 2004).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis