home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρκαδία

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή Τρίπολης

Ο ηθοποιός βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι θα διαμένει σε μεγάλο θάλαμο μαζί με 25 ακόμη άτομα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του και τη μεταφορά του στις φυλακές Τρίπολης. ενώ δείχνει να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι τους επόμενους μήνες θα ζει σε έναν θάλαμο με άλλους 25 κρατούμενους.

Σύμφωνα με το MEGA, στη συγκεκριμένη φυλακή δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα.

Την πρώτη νύχτα ο Πέτρος Φιλιππίδης την πέρασε απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού. Για τις επόμενες εφτά ημέρες θα προαυλίζεται μόνος του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα τον εξετάσει ψυχίατρος.

«Δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται»

«Δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, είναι σοκαρισμένος και στρεσαρισμένος», ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που πέρασε την πρώτη του νύχτα ως έγκλειστος πλέον των φυλακών της Τρίπολης, μετά την απόφαση της προφυλάκισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε ήδη στο πρώτο τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ ο ίδιος έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Για ακόμα 3-4 μέρες αναμένεται να μείνει στον χώρο της καραντίνας, εκεί όπου βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πέρασε και από τη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, χωρίς να ζητήσει κάτι, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι σε επικοινωνία με κάποιον δικό του άνθρωπο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button