home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τί ζήτησε ο Γεωργόπουλος από τον Χρυσοχοϊδη

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υπουργό το επαναλαμβανόμενο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για επαρκή στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας και επανασχεδιασμό της δομής.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τί ζήτησε ο Γεωργόπουλος από τον Χρυσοχοϊδη
Παρών ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στην επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιο.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλος, παρουσίασε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους παρευρισκόμενους, το επαναλαμβανόμενο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για επαρκή στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας και επανασχεδιασμό της δομής, όπως πχ. ίδρυση ομάδας ΟΠΚΕ με έδρα το Κρανίδι, το οποίο έχει ήδη προωθηθεί στο Υπουργείο και έχει τεθεί ως θέμα συζήτησης στην συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου τον Ιούνιο του 2020.

Η συνάντηση έγινε χθες, Τετάρτη 28/7, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας που εκτός από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, παραβρέθηκαν ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μ. Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Π. Πούπουζα, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, Ε. Πιπέρη, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας κ,. Γ. Ανδριανού.

Οι ιδιαιτερότητες της περιοχής καθιστούν αναγκαία την στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας και έχουν ληφθεί υπόψη από το Υπουργείο, όπως πληροφόρησε με επιστολή του ο βουλευτής κ. Ανδριανός, τον Σεπτέμβριο θα μετακινηθούν 15 αστυνομικοί στην Ερμιονίδα. Την πληροφόρηση από τον βουλευτή επιβεβαίωσε και ο Υπουργός.

Τέλος, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της κοινωνικής ομάδας των Ρομά, και της αστυνόμευσης όταν οι πράξεις τους παραβιάζουν τον νόμο δημιουργώντας πληθώρα προβλημάτων και αντιδράσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis