home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Πάμε Σινεμά στην Ερμιόνη!

Η πρώτη προβολή ξεκίνησε χθες, στην Ερμιόνη, στο Πνευματικό Κέντρο (Κτίριο Συγγρού), με την ταινία «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Βραδιές κινηματογράφου με προβολές παιδικών ταινιών, με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, με τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά και τη ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Ερμιονίδας, αρωγός και πρωτοπόρος των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, βρίσκει διεξόδους, προσφέροντας στους δημότες ποιοτικά θεάματα. Το φετινό καλοκαίρι, προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά και τους γονείς να απολαύσουν κινηματογραφικές ταινίες, να χαλαρώσουν, να ψυχαγωγηθούν.

Φροντίσαμε και εξασφαλίσαμε από την εταιρεία FEELGOOD ENTERTAINMENT Α.Ε., τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που θα προβληθούν.

Η πρώτη προβολή ξεκίνησε χθες στην Ερμιόνη, στο Πνευματικό Κέντρο (Κτίριο Συγγρού), με την εξαιρετική ταινία «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Και συνεχίζουμε!

Οι ζεστές καλοκαιρινές βραδιές στην Ερμιονίδα θα γεμίσουν με θερινό σινεμά!»

O Δήμος Ερμιονίδας διοργανώνει βραδιές κινηματογράφου με προβολές παιδικών ταινιών στις Κοινότητες του Δήμου.
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button