home design 800x400

Ν. Κίος: Mια μουσική παράσταση βγαλμένη από…σινεμά

Το κάθε τραγούδι θα έχει την αντίστοιχη προβολή Video Background, σε μεγάλο κινηματογραφικό πανί, που μιλούν και εκείνα με την εικόνα τους!

Μία μεγάλη και ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Φεγγάρι μάγια μου ‘κάνες» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στη Νέα Κίο, στις 21:00.

Η μουσική αυτή βραδιά θα αποτελείται από έξι μουσικούς συνεργάτες επί σκηνής, πλημυρισμένη από επιλεγμένα, διαχρονικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια 50 χρόνων της περιόδου 1955-2015, που μιλούν για καλοκαίρια και άστρα, για φεγγάρια και θάλασσες, για βράδια και νύχτες και όλα αυτά, ταυτόχρονα με την συνοδεία προβολής αντίστοιχων Video Background, σε μεγάλο κινηματογραφικό πανί, που μιλούν και εκείνα με την εικόνα τους!

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ιωάννης Νανόπουλος (Ερμηνεία & Κιθάρα), Μαρία Ζαβίτσα (Ερμηνεία), Χριστόφορος Παπασαχόπουλος (Μπουζούκι), Ανδρέας Μπογάς (Πιάνο), Δημήτρης Μητρόπαπας (Ντραμς), Γιώργος Μπαβέλας (Μπάσο), Επιμέλεια προγράμματος – Video & Παρουσίασης: Ιωάννης Νανόπουλος, Επιμέλεια ήχου & Φωτισμού: Κώστας Ηλιόπουλος και Κώστας Τσεβόπουλος.

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου – ΚΕΔΑΜ.

Φωτογραφία: ΚΕΔΑΜ

Σχόλια

Exit mobile version