home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έφτασε στην Τρίπολη με χειροπέδες ο Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και απόπειρες βιασμού έφτασε στις φυλακές λίγο πριν τις 13:00

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε λίγο μετά τη μία, σήμερα το μεσημέρι, Τετάρτη 28 Ιουλίου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για αδικήματα σεξουαλικής φύσης και συγκεκριμένα για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Με ισχυρές δυνάμεις προστασίας να τον συνοδεύουν, ο γνωστός ηθοποιός αναχώρησε από τη ΓΑΔΑ για την Τρίπολη φορώντας μάσκα προστασίας και καπέλο.

Ο Φιλιππίδης έφθασε με κλούβα της Αστυνομίας γύρω στη 1:10 το μεσημέρι χωρίς τη συνοδεία περιπολικών και θα περάσει το πρώτο βράδυ του στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο κατηγορούμενος αναμενόταν να μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τυπικά για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Τελικά όμως όπως έγινε γνωστό εκδόθηκε το φυλακιστήριο και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε απευθείας από τη ΓΑΔΑ στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί, όπως καταγγέλλεται, σε ασελγείς πράξεις.

Φωτο Αρχείου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis