home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίδαυρος: Προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της

Ένα δύσκολο διήμερο για την περιοχή με δύο μεγάλες φωτιές

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τον Δήμο Επιδαύρου και τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας! Δύο μεγάλες φωτιές δοκίμασαν τις αντοχές των κατοίκων, της πυροσβεστικής αλλά της δημοτικής αρχής, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο όταν απαιτήθηκε να εκκενωθεί ο οικισμός της Γκατζιας.

Φωτογραφία: Τάσος Χρόνης/Facebook

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης, «η πολιτική προστασία, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι και εθελοντές με υδροφόρες, μηχανήματα έργου και προσωπική εργασία, συνέδραμαν στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης που έγινε με πεζοπόρα τμήματα της Π.Υ. και εναέρια μέσα.

Φωτογραφία: Τάσος Χρόνης/Facebook

Ο Δήμος Επιδαύρου είναι σε επιφυλακή με τις υπηρεσιες του και τις υπόλοιπες μέρες που οι καιρικές συνθήκες θα ευνοούν τη φωτιά!», υπογραμμίζει και καταλήγει: «Ο γειτονικος Δήμος Ναυπλιεων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρόντες με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό και τις 2 μέρες.Ελπίζοντας να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές έντασης και καταστροφής, προσπαθούμε οσο πιο γρήγορα μπορουμε να επουλώσουμε τις πληγές που δημιουργήθηκαν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis