Home design
home design

Τολό: Η αστυνομία διέλυσε beach party και συνέλαβε διοργανωτή – Η φήμη για βιασμό που δεν έγινε

Καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας έφερε τους αστυνομικούς στην παραλία και ο κόσμος σκόρπισε
περιπολικό

Άδοξα τελείωσε το beach party στην Ψιλή Άμμο το βράδυ της Παρασκευής στο Τολό, με την παρουσία της αστυνομίας και τη σύλληψη ενός εκ των διοργανωτών.

Αστυνομικοί, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, γέμισαν ξαφνικά το Τολό τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας.  

Στην Ψιλή Άμμο ήταν όλα έτοιμα από νωρίς και ο κόσμος που είχε μάθει στόμα – στόμα και από το διαδίκτυο για το πάρτι, είχε αρχίσει να συρρέει. Τουρίστες, μέχρι νεαρόκοσμος από τις γύρω περιοχές, το Ναύπλιο και το Άργος έφταναν στη Ψιλή Άμμο για να διασκεδάσουν.

Ανάλογα πάρτι είχαν διοργανωθεί και τα προηγούμενα χρόνια, μετά την επιτυχία του πρώτου beach party που έγινε το 2011 και ο κόσμος γνώριζε ότι θα διασκεδάσει δίπλα στη θάλασσα.

Η μουσική όμως φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για να ειδοποιηθεί η αστυνομία, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή της στο τουριστικό ψαροχώρι. Οι φάροι των περιπολικών όσο πλησίαζαν δημιούργησαν την πρώτη ανησυχία και η παρουσία των αστυνομικών ανάμεσα στο νεαρόκοσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί άρχισε να σκορπίζει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Οι αστυνομικοί περπατώντας στην αμμουδιά κατάφεραν ανάμεσα στο πλήθος να ξεχωρίσουν έναν άτομο, φερόμενο ως έναν εκ των διοργανωτών και τον συνέλαβαν.

Η παρουσία των αστυνομικών και το πάρτι που διαλύθηκε γρήγορα προκάλεσε και μια φήμη, ότι δήθεν είχε προηγηθεί απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας στο Τολό, κάτι όμως που δεν ισχύει. Είναι από τις φήμες που δημιουργούνται σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν υπάρχει πληροφόρηση.

Τελικά, το πάρτι διαλύθηκε άδοξα, τα μεσάνυχτα, από μια Καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας που έφερε τους αστυνομικούς στην παραλία και ο κόσμος σκόρπισε.

ΦΩΤΟ: αρχείο

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ο κακοποιός

    ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ #freeLigg

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis