home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμόςFeatured

Πορτοχέλι: Η τέχνη και ο πολιτισμός ανθίζουν για 33η χρονιά

Το 33ο Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Όμιλος για την Μελέτη, Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού (ΟΜ.Ε.ΔΙ.ΠΟ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας και την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και με την οικονομική και ηθική υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Πορτοχελίου (Σ.Φ.Ι.Π.) θα πραγματοποιήσει φέτος για 33η συνεχόμενη χρονιά στο Πορτοχέλι Αργολίδας, από 24 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου, το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Το Φεστιβάλ, το οποίο ιδρύθηκε τo 1988 από τον πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγό, Γιώργο Μάνεση, θα προσφέρει υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο κοινό το οποίο απαρτίζεται από τους κατοίκους και τους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, του Πορτοχελίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ερμιονίδας. Στην φετινή διοργάνωση πρόκειται να λάβουν μέρος καταξιωμένοι και διεθνούς κύρους καλλιτέχνες καθώς και νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες από πέντε χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Αλβανία) συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κτήματος Μάνεση με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Διαβάστε ακόμα

Σημειώνουμε εδώ ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος, οι θεατές πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως για την προσέλευσή τους είτε τηλεφωνικά είτε με email, γνωστοποιώντας μας τα ονοματεπώνυμα των συνοδών τους και τα τηλέφωνά τους, γιατί το Φεστιβάλ θα τηρεί ημερήσια κατάσταση των θεατών.

Ακόμη, κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τον χώρο των εκδηλώσεων είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, ενώ στα καθίσματα και κατά τη διάρκεια της παράστασης μπορεί να αφαιρείται, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button