home design 800x400

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Εμβολιασμός και επιστροφή στα έδρανα

«Ένας δρόμος υπάρχει … ο εμβολιασμός. Σας παροτρύνουμε να κάνετε το εμβόλιό σας μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί».

Μήνυμα απέστειλε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριές του. Στο μήνυμα, το Πανεπιστήμιο παροτρύνει τους φοιτητές για εμβολιασμό, ως η μοναδική λύση για μια ασφαλή επιστροφή στα έδρανα, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Αναλυτικά το μήνυμα προς τη φοιτητική κοινότητα:

«Η πανδημία μας έχει διαταράξει τον τρόπο των σπουδών σας και μας έχει φέρει μακριά. Καθηγητές και φοιτητές πέρασαν πολλά μαζί, αλλά μακριά. Δεν έχουμε συνηθίσει να μην βρισκόμαστε στα έδρανα και στα εργαστήρια.

Γι’ αυτό, στο νέο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες θέλουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στους χώρους μας, στα έδρανά μας, στους υπολογιστές και στα εργαστήριά μας.

Όπως φαίνεται, ένας δρόμος υπάρχει γι’ αυτό… ο εμβολιασμός. Σας παροτρύνουμε να κάνετε το εμβόλιό σας μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να μπορέσουμε στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, για να συζητήσουμε για όσα σας ενδιαφέρουν, για όσα σας χρειάζονται ώστε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να πάρετε το διαβατήριο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Αλλά αυτό το διαβατήριο χρειάζεται πρώτα το δικό σας freedom pass.

• Κλείστε το ραντεβού σας για εμβολιασμό στο https://emvolio.gov.gr

• Αξιοποιήστε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150€: https://emvolio.gov.gr/freedompass

Μην διστάσετε να το κάνετε. Όλοι το χρειαζόμαστε, για να είμαστε ελεύθεροι να πετύχουμε μαζί, όσα έχουμε προσπαθήσει μέχρι τώρα».

Σχόλια

Exit mobile version