home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκηση

Νίκας: Συνεχής άνοδος των κρουσμάτων αν δεν ανακοπεί η πορεία με εμβολιασμούς

Κάλεσμα Περιφερειάρχη – Πέτσα να εμβολιαστεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ο κόσμος

Τον κώδωνα του κινδύνου χτύπησε για μία ακόμα φορά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, για την αυξητική πορεία των κρουσμάτων καλώντας όσυς δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν.

Κατά τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, που έκανε περιοδεία στην Πελοπόννησο συναντώντας αυτοδιοικητικούς, δήλωσε ότι με βάση τα καθημερινά στοιχεία παρατηρείται συνεχής άνοδος του αριθμού κρουσμάτων, με ενδεχόμενη συνέπεια -αν μέσω εμβολιασμών δεν ανακοπεί η πορεία αυτή- να διαγράφονται δυσοίωνες προοπτικές για τον ερχόμενο Αύγουστο, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

“Ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει και -πρωτίστως- να εμβολιαστεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στην Περιφέρεια βαίνει αυξανόμενος σε καθημερινή βάση” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Σε συστράτευση στον αγώνα της πολιτείας για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού εναντίον της covid-19 κάλεσε από την πλευρά του τους αυτοδιοικητικούς οργανισμούς, τα στελέχη και το προσωπικό τους, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας και κατά την σύσκεψη που είχε την Πέμπτη στην Τρίπολη, με τον περιφερειάρχη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην σύσκεψη τονίστηκε ότι τα στοιχεία που προκύπτουν από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας δείχνουν ότι υπάρχει ανάγκη να ενταθεί ο εμβολιασμός και μάλιστα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button