home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τρόμαξαν να βγάλουν τη γλίτσα στην παραλία, μετά το …πάρτι με τα σκουπίδια

Έτριβαν το δρόμο στην παραλία με σκούπες και ειδικά υγρά για να καθαρίσει
Καθαρισμός παραλίας στο Ναύπλιο

Ίσως να ήταν και από τις πιο δύσκολες δουλειές ο καθαρισμός της γλίτσας που είχε δημιουργηθεί στην παραλία, πέριξ του σημείου που σημείου που έχει υποδειχθεί να αφήνει ο κόσμος τα σκουπίδια του στην παραλία του Ναυπλίου.

Τα συνεργεία του δήμου, μετά το δημοσίευμα για την περίπτωση περαστικού που κόλλησε η σαγιονάρα του στο δρόμο και λίγο έλλειψε να πάθει ατύχημα, το πρωί της Παρασκευής προσπάθησαν και κατάφεραν με επιτυχία να καθαρίσουν τη γλίτσα που είχε …ποτίσει το οδόστρωμα από τα υγρά των σκισμένων σακουλιών σκουπιδιών που χύνονται. Εκτός από το ειδικό πλυστικό μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι εργάτες καθαριότητας προσπαθούσαν με τις ώρες να καθαρίσουν τη γλίτσα που είχε συσσωρευτεί με σκούπες και ειδικά υγρά.

Καθαρισμός γλίτσας στην παραλία Ναυπλίου
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλίου fb dimosnafpliewn

Εντωμεταξύ με ανακοίνωσή του ο δήμος Ναυπλιέων, αναφέρει: «Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαριότητας προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου σε διάφορα σημεία της πόλης του Ναυπλίου οι Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, με τη χρήση πολλών μέσων και με ειδικά μηχανήματα. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ναυπλιέων, με πιεστικό πλυστικό μηχάνημα, ειδικά καθαριστικά υγρά, καυτό νερό και σκούπες, απολύμαναν και καθάρισαν σχολαστικά διαφορά σημεία της πόλης που χρειάζονταν να παρέμβουν. Οι στοχευμένες επιχειρήσεις καθαριότητας είναι καθημερινές σε όλο το Δήμο Ναυπλιέων. Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια για ένα Δήμο καθαρό, όμορφο και υγειονομικά ασφαλή για τους κατοίκους και του επισκέπτες μας. Με επιμονή, συνέπεια και προγραμματισμό θα τα καταφέρουμε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis