home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανδριανός: Όσοι έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα είναι αθάνατοι

O Γ. Ανδριανός συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα, ο οποίος έπεσε μαχόμενος υπέρ πατρίδος στις 22/7/1974 στην Κύπρο.
Κολιάκι Επιδαύρου: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο του ήρωα Ευάγγελου Τσάκωνα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Ανδριανός, συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στο Κολιάκι της Επιδαύρου, ο οποίος έπεσε μαχόμενος υπέρ πατρίδος στις 22 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο.

Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων τόνισε ότι όσοι έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα είναι αθάνατοι και ζουν ανάμεσά μας, υπενθυμίζοντάς μας το καθήκον να διασφαλίζουμε την εθνική ακεραιότητα και ανεξαρτησία.

Υπογράμμισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις σταθερά ανταποκρίνονται στο ακέραιο στο υψηλό αυτό καθήκον, και με την στρατηγική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αναβαθμίζουν αποφασιστικά την αποτρεπτική τους ισχύ, τόσο στο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού, όσο και εξοπλιστικά.

Ακόμη, ο κ. Ανδριανός ανάφερε ότι 47 χρόνια μετά, η Τουρκία δεν αλλάζει πρόσωπο, όπως αποδεικνύουν οι προκλητικές της ενέργειες που αντιβαίνουν στο διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών με πλέον πρόσφατη την εξαγγελία Ερντογάν για το άνοιγμα της πόλης της Αμμοχώστου στα Βαρώσια.

Απέναντι στον επικίνδυνο αυτόν γείτονα, ο κ. Ανδριανός τόνισε ότι πρέπει να είμαστε – και είμαστε – έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ενισχύοντας την αποτρεπτική μας στρατηγική και ενεργοποιώντας συμμαχίες στο διπλωματικό πεδίο, άξονες που με συνέπεια και αποτελεσματικότητα υπηρετούν ο Πρωθυπουργός οι Υπουργοί Εθνικής Αμύνης και Εξωτερικών, υπηρετούμε όλοι μας».

Κολιάκι Επιδαύρου: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο του ήρωα Ευάγγελου Τσάκωνα
Φωτογραφία: Δήμος Επιδαύρου
Κατάθεση στεφάνου, στο μνημόσυνο του ήρωα Ευάγγελου Τσάκωνα από τον Γιάννη Ανδριανό
Φωτογραφία: Δήμος Επιδαύρου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis