home design 800x400

Πέτσας: Πώς πείθει τους δημάρχους να εμπλακούν στον εμβολιασμό

Προωθούνται δράσεις επικοινωνίας για την ορθή και άρτια ενημέρωση των πολιτών που παραμένουν δύσπιστοι έναντι της αποτελεσματικότητας των εμβολίων αλλά και δράσεις ουσίας όπως οι εμβολιασμοί κατ΄ οίκον.

Περιοδεία στην Πελοπόννησο κάνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στυλιανός Πέτσας, περνώντας από τα δημαρχεία των μεγάλων πόλεων. Ο αναπληρωτής υπουργός έχει ήδη ολοκληρώσει τις συναντήσεις του στην Κόρινθο, στην Τρίπολη και στο Άργος, έχοντας αντίστοιχα συναντήσεις με τους δημάρχους των πόλεων και με τον Περιφερειάρχη.

Ο κος Πέτσας στις συναντήσεις του με τους αυτοδιοικητικούς αναφέρεται στις κατευθύνσεις ενίσχυσης του προγράμματος εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως ανέφερε στο αμέσως επόμενο διάστημα στοχευμένα θα προωθηθούν δράσεις επικοινωνίας για την ορθή και άρτια ενημέρωση των πολιτών που παραμένουν δύσπιστοι έναντι της αποτελεσματικότητας των εμβολίων αλλά και δράσεις ουσίας όπως οι εμβολιασμοί κατ΄ οίκον.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών εκτός από τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε με άλλους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, του ιατρικού, του εμπορικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών, για την ενίσχυση της συνεργασίας και τον συντονισμό των δράσεων για την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο Στέλιος Πέτσας ξεκίνησε την περιοδεία του το πρωί από το Δημαρχείο Κορίνθου, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με το δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, συνέχισε με στάση στην Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το δήμαρχο Τριπόλεως Κώστα Τζιούμη και ολοκλήρωσε με το Άργος, όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο και το προεδρείο της ΠΕΔ.

Σχόλια

Exit mobile version