home design 800x400
home design 1170Χ320

Μπάχαλο με ανάρτηση Γκαβούνου για τα εμβόλια που έστειλαν στον Πέτσα

Ζητούν παραίτηση του αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών μέχρι να αποσαφηνίσει τη θέση του
Ανάρτηση Νίκου Γκαβούνου στο facebook

Μια ανάρτηση του αντιδημάρχου Άργους Νίκου Γκαβούνου στα κοινωνικά δίκτυα, επιχείρησε να κάνει θέμα κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο δημαρχείο της πόλης, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Θωμόπουλος.

Ο κος Γκαβούνος συγκεκριμένα ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο του Γάλλου ιολόγου Luc Montagnier, που φέρεται να λέει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Βέβαια δεν φαίνεται να τάσσεται υπέρ ή κατά των εμβολίων στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο κος Γκαβούνος, αφού σημειώνει: «Συνιστώ ψυχραιμία και νηφαλιότητα».

Ανάρτηση Νίκου Γκαβούνου στο facebook

Με αφορμή την ανάρτηση αυτή ο δημοτικός σύμβουλος κος Θωμόπουλος συνέταξε επιστολή την οποία έστειλε στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και πρόεδρο της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, τον αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και κοινοποίησε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η επιστολή

Ο δημοτικός σύμβουλος στην επιστολή του ζητά να παυθεί από τα καθήκοντά του ο κος Γκαβούνος. Αναφέρει στην επιστολή:

«Ζητώ να παυθεί, τουλάχιστον μέχρι να αποσαφηνίσει την άποψη του, από την έμμισθη θέση του Αντιδημάρχου ο κ. Νίκος Γκαβούνος κατόπιν ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία προτρέπει εμμέσως πλην σαφώς τους πολίτες να μην συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού του πληθυσμού επικαλούμενος την αυθεντία του νομπελίστα ιολόγου Luc Montangier, όπου οι απόψεις του αμφισβητούνται από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, χωρίς να εκφράζει θέση αλλά υπονοώντας την μέσω του τίτλου του περιεχομένου της.

Είναι αδιανόητο οι εκπρόσωποι του κράτους σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, οι οποίοι κατέχουν έμμισθες θέσεις, να προβαίνουν σε τέτοιου τύπου αναρτήσεις δημιουργώντας σύγχυση στην τοπική κοινωνία.

Οι πολίτες που έχουν πληγεί από δύο εγκλεισμούς και περιορισμό μετακινήσεων, πληττόμενοι τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά θα πρέπει να έχουν απέναντι τους μια οργανωμένη πολιτεία με συγκροτημένη άποψη και θέση.

Εφόσον ο εν λόγω κύριος δεν ασπάζεται την επίσημη θέση της πολιτείας δεν μπορεί να παραμείνει σε έμμισθη θέση, αλλά να αποχωρήσει από αυτή και στη συνέχεια ελεύθερα να εκφράζει τις απόψεις του.

Είναι ζήτημα αξιοπιστίας του κράτους, αιρετοί με έμμισθες θέσεις να είναι σαφείς και συγκεκριμένοι όταν πρόκειται για ζητήματα υψίστης σημασίας.

Αν κ. Γκαβούνο, δεν ασπάζεστε την επίσημη κρατική θέση θα πρέπει άμεσα να παραιτηθείτε. Η θέση σας δεν επιτρέπει ασάφειες….

Υ.Γ: Αν δεν υπάρχει προτροπή θα πρέπει να γίνει αποσαφήνιση της ανάρτησης, εξηγώντας τι εννοείτε….

Είστε αιρετός και όχι ένας απλός πολίτης»

Το επίμαχο βίντεο

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του κου Γκαβούνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκαβούνος: Τρέχει για το εμβόλιο μετά το κάλεσμα να παραιτηθεί

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ενεργός πολίτης

    Η ανθρωπότητα υφισταται από την ανακάλυψη εμβολίων, όπως τα παρακάτω πολυιμελιτιδας, ηπατίτιδας, μηνιγγίτιδας, διφθερίτιδας, ελονοσίας, και πολλες αλλες ασθενειες, το ότι πάνω στην πανδημία οι πολιτικοί της χώραςποδοπατουν ελευθερίες συνταγματικες, εργασιακά θέματα οφείλετε στη θατσερικη φιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη, τώρα αν κάποιοι τραγουδιστές οι γυμναστές οι μπακάλη δες αναλύουν επιστημονικά ιατρικά δεδομένα τους αφήνουμε στην κρίση σας!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis