home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Κούγιας: Κωμικοί οι ισχυρισμοί περί ψυχικής πάθησης του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς

Να προσέξει ο δράστης – Ισχυρισμούς για ψυχική πάθηση προέβαλε και ο δολοφόνος της Τοπαλούδη, αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας- Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του.

Σε νέα δήλωση με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες θέλουν τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κρατητήριο, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Με τη δήλωσή του ο κ. Κούγιας καλεί τον κατηγορούμενο και την υπεράσπιση του «να προσέξουν πάρα πολύ» διότι όπως λέει τους ίδιους «κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως» είχε προβάλλει και ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και όχι μόνο καταδικάσθηκε σε ισόβια αλλά οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε πως είναι ψυχασθενής, όσο και τον ίδιο ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει τα εξής: «Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button